Passionen for det skrevne ord på tryk

Bøger og historier

Igennem mere end tre årtier i mediebranchen har jeg arbejdet med næsten alle journalistiske genrer – fra skrift, over lyd til billeder og film. 

I dag bruger jeg alle mine journalistiske kompetencer i arbejdet med at skrive og fortælle historier i bogform. Jeg elsker at dykke ned i den personlige erindring og folde den ud i dét store format, som en bogudgivelse er – enten bestilt af en kunde eller som egen udgivelse.

Der er noget magisk ved at rejse tilbage i tiden i arbejdet med at skildre et menneskes historie – eller fortælle om en virksomhed, der ønsker at fejre et jubilæum, eller som blot vil have sin fortælling på bogtryk. 

Kvist Kommunikation blev etableret som en kommunikationsvirksomhed tilbage i 2008, og jeg har således arbejdet med kommunikation i alle afskygninger – i ord, lyd, billeder og film, indtil bøgernes verden for alvor tog over. 

Jeg løser fortsat presse- og kommunikationsopgaver, men mit hjerte ligger i arbejdet med de store fortællinger – de personlige erindringshistorier, virksomhedsfortællinger og historiske bogprojekter. 

Jeg arbejder i Adobe InDesign og står selv for den grafiske produktion af bøger og andre trykte udgivelser – hæfter, foldere og nyhedsbreve. Jeg leverer færdige trykfiler til trykkeriet. 

Thomas Kvist Christiansen