Musikalske nedslag igennem 40 år i ord og billeder

Musikanmelder Carsten Linde og fotograf og journalist Thomas Kvist Christiansen udgav i december deres fælles musikalske scrapbog, “Når bare musikken spiller”, med et væld af koncertfotos, anmeldelser og musikhistorier gennem fire årtier. Bogen blev hurtigt udsolgt, og netop nu er 2. oplag af bogen på gaden. Den kan købes hos Billunds Boghandel, og bor du ikke i Fredericia, kan den bestilles til levering med PostNord.
Prisen for bogen er 350 kr. 
I bogen kan man blandt meget forskelligt læse om et særligt koncertmøde i Skanderborg med bandet Mothers Finest, om Johnny Madsens maleri, om den amerikanske bluesmusiker Walter Trouts danske kærlighedshistorie, historien om Dario Campeotto, der blev verdenskendt i Fredericia, om Michael Falch og Malurt og portræt af guitarist Knud Møller. Der er portrætter af flere lokale musikalske profiler – Per Gade, Søren Bigum og Søren “Søgge” Andersen, der i øvrigt pryder bogens omslag. Ikke mindst kan man læse en lang række af Carsten Lindes koncertanmeldelser siden 1995. I bogen findes der desuden en række QR-koder, der linker til gamle musikoptagelser og interviews.      
Vi har ikke tal på, hvor mange koncerter vi har oplevet sammen og hver især – vi ved, at det er blevet til rigtig mange igennem mere end 40 år. Vi ved også, at musikken i mere end fire årtier har været, og stadig er, en stor del af vores liv.
Ideen til bogen kom for cirka to år siden, da vi kom til at tale om den helt unikke oplevelse, vi begge havde haft for mere end 30 år siden. Vi mødte Johnny Madsen til et særligt interview – en snak om hans malerier. Vi var de første, der fortalte historien om Johnny Madsens malerier, og vi fik lyst til på én eller anden måde at genudgive dette interview. Vores snak satte gang i en større kædereaktion, og pludselig væltede det frem fra gemmerne med vores musikalske rejsegods. Og skulle alt dette genudgives, måtte der en bog til. Og voila – her er den.
Hvis du bestiller bogen til levering med PostNord skla du blot skrive en mail til: post@kvistkommunikation.dk og skrive dine kontaktoplysninger samt telefonnummer. Du er også velkommen til at skrive en Messenger-besked. 
Levering med PostNord koster 65 kr.   
Med venlig hilsen
Carsten Linde &
Thomas Kvist Christiansen.