Den gode

histories vej

til bogreolen

Bestil bogen om Michael Lund

SØSTER

Kan man "helbrede" og bearbejde sorg med en guitar og musik. Svaret er ja. Det ved musiker og sanger Michael Lund fra Vejle. Alt for tidligt mistede han både sin mor og sin far, og da hans søster i 2016 døde af kræft, mistede han den sidste del af sin familie. Han gled derefter ned i et sort hul af sorg og stress.


Michael kom først op i lyset igen, da hans handlekraftige kone hev fat i ham og fik ting til at ske. Efterfølgende begyndte han på en række svære samtaler hos Kræftens Bekæmpelse, en praktiserende læge skrev en recept på musik og koncerter, og Michael blev klar over, at vejen til et liv efter søsterens død var produktion og udgivelse af en musikalsk hyldest til sin søster. Det blev musikalbummet "Sister", der udkom i 2017.


Hele denne historie og mere til fortæller Michael Lund om i bogen "Søster". Bogen udgives ved en bog- og EP-release tirsdag den 10. maj i Bygningen i Vejle fra kl. 19 til 21. Udover bogen udgiver Michael en række nye dansksprogede sange, og derfor giver han en lille akustisk koncert.
Bogen “Søster” kan bestilles her og sendes

med PostNord til din adresse i løbet af to dage.


Bogen koster 150 kr. + 50 kr. i fragt. Skriv og bestil bogen til:

Thomas Kvist Christiansen, Kvist Kommunikation på:
post@kvistkommunikation.dk


Yderligere informationer på tlf.: 2252 5625
 

Forside    Bogproduktion    Journalistik    Historiske projekter    Lyd    Om    Blog